De in Sint-Joost-ten-Node geboren beroepsvoetballer en sportcommentator kennen we. Een Brusselaar … een Brusseleir zeg maar. Vandaag ontpopt hij zich als ondernemer.   

Na school speelt de kleine Nordin Jbari voetbal op het terrein van het Ambiorixpark. Hij heeft het geluk voor de eerste keer aan zijn kant wanneer zijn ouders verhuizen naar Jette, in de nabijheid van een speelplein. Hij is dan negen jaar. Met zijn eeuwige bal aan de voet ontmoet hij een andere jonge voetbalfreak, ene Jean-Paul, die samen met Nordin traint en hem aanmoedigt om zich bij een club in te schrijven. Hij sluit zich aan bij de Royal Scup Jette, een broeihaard voor menig Belgisch kampioenentalent.

16 is hij wanneer hij wordt ingelijfd bij de Sporting Club van Anderlecht, waarbij hij als junior deelneemt aan de UEFA. Hij speelt er zijn eerste wedstrijden, beklimt de spreekwoordelijke ladder en traint als 17-jarige met de A-ploeg aan de zijde van spelers zoals Luc Nilis en Luis Oliveira. De adolescent vordert met rasse schreden en laat zich opmerken, gesteund door Leo Clijsters – trainer bij KAA Gent – die in hem gelooft. In enkele maanden tijd wordt Nordin een A-international  (Rode Duivels). Hij voetbalt beroepshalve tot in 2005 en slaat op 31-jarige leeftijd de weg in van sportcommentator en voetbalconsulent. Gedurende ongeveer vijftien jaar voorziet hij de meest doorslaggevende wedstrijden van commentaar op Belgacom, met de Champions League, op de RTBF, op VOO en vandaag op Eleven Sport, dat de grote Europese kampioenschappen beheert (zoals de Liga) en waarvan hij de Franstalige ambassadeur is.   

Deze geboren aanvaller op de groene mat staat al even vastberaden en geconcentreerd in het echte leven. Wanneer Nordin voor doelen staat, scoort hij. Naarmate hij vaardigheden onder de knie krijgt, diversifieert hij geleidelijk aan zijn activiteiten. Terwijl voetbal zijn loopbaan vorm heeft gegeven en zijn passie heeft gevoed, staat hij nu aan het roer van verschillende projecten die hij onderling harmoniseert. Tijdens missies waarbij er seminaries worden georganiseerd, staat hij onder meer in voor comfort en logistiek. Deze sportieveling in hart en nieren wordt getriggerd door het menselijke avontuur, door nieuwe horizonten, door de ontdekking van de wereld en authentieke ontmoetingen. Ideeën koesteren die steek houden, daar zet hij zijn schouders onder.   

Wenst u dat uw vennootschap, uw baas, uw collega’s en uw klant tevreden zijn over de organisatie van uw evenement?   

Neem dan meteen contact met ons op. Informatie of offertes worden kosteloos bezorgd. Uw noden zo snel mogelijk ingevuld zien … dat is wat ons bezielt.